Vaši dojmovi

O Prostoru Duha


Zahvaljujemo na svim dojmovima ili komentarima koje nam šaljete o Prostoru Duha. Piši nam i ti na naš e-mail: dojmoviprostorduhahr (nemoj zaboraviti naznačiti odakle nam se javljaš).

Bookmark and Share

Pošalji svoj dojam na: dojmoviprostorduhahr
Vaši dojmovi kroz 2013. godinu


 
  Blagoslovljeni svi koji uređuju ove stranice. Redovito pratim vašu stranicu koje me nadahnjuju, a vrlo često smiruje u radnoj sredini.
T.

 
  Draga molitvena obitelj, evo, i opet imam razlog za radost. Novosti #16 prožete poučnim štivima, hvala vam. Pogledam li čovjeka, list, cvijet, pticu, sve je to neizreciva radost. Ma, čak i onda kada me zemni zakoni i propisi pritišću i onda sam radosna, jer znam da će iščeznuti, jer moja Nada je jača, jer moja Nada je besmrtna. Pa, i na kraju kada razmislim, tu sam na izletu, kući se moram vratiti i to je razlog za radost. Radosno vas pozdravljam!
M.

 
  Poštovani, moram Vam se zahvaliti što postojite jer često ste mi Vi jedina dnevna molitva, mjesto gdje se smirim i saberem - kao da uzmem sedativ za taj dan i onda mogu dalje obavljati svoje obaveze. Ponekad trebam odgovore na svoje probleme i gle čuda , baš taj dan uvodna molitva ili čitanje iz evanđelja mi odgovaraju... kao da su pisani za mene. Hvala vam! BVB
M.

 
  Neka Vas Bog blagoslovi i neka Vas čuva! Lijepo je što postojite.
T.

 
  Sovaki dan, sat, minutu i sekundu razmišljam, molim Gospodina da mi pokaže put da sve više nasljedujem Krista. Moj razum ne može dokučiti gdje bi sve mogla širiti djela milosrđa. No Bog je stalno uz mene, ujutro se probudim i nađem u svojoj pošti vaše Novosti. Hvala svim srcem, dušom i duhom, svakom molekukom i atomom moga bića jer me razveseliste i počinje novi poticaj u davanju. Hvala Gospodinu na prevelikoj milosti što nam vas je darovao.
I.

Šibenik
  Poštovani, ne mogu Vam opisati koliko ste me obradovali nedavnim uređenjem Vaše molitvene stranice. Naime, nemaju svi tu sreću da mogu na Vašu stranicu, nemaju svi računala. A baš sam osjećala nelagodu jer se trošilo dosta papira. Super! Sve sada stane na dvije stranice. Hvala Vam na trudu i neka Vas i dalje nadahnjuje i prati Ljubav Božja.
K.

  Oduševljena sam - kao da su me anđeli odveli na ovu stranicu.Tražila sam neke molitve i otvorila vašu stranicu . Posebno mi se sviđa molitva online i nakane i sada molim svaki dan čim upalim računalo, a neke molitve sam skinula i stavila na radnu površinu i prije nego što počnem bilo što raditi izmolim sve molitve. Nikada nisam toliko molila i sada sam se našla u neki životnim neprilikama, ali srce mi je bilo otvoreno i dobila sam odgovor da trebam moliti svaki dan. Osjećam se svakim danom sve bolje bez obzira što su neprilike još uvijek tu, ali i moja vjera je jača. Hvala i slava svima i vama jer vaše molitve za svaki dan su prekrasne.
D.

Hamzići, BiH
  Hvala svima vama koji se trudite da nam u molitvama pomognete kako bismo mogli biti bolji, sabraniji, a pogotovo vidjeti da i drugima treba pomoć. Hvala što ne mislimo samo na sebe dok čitamo molitvene nakane. Svako ima svoju bol koju prikazuje Gospodinu.
A.

 
  Dragi moji, hvala vam za ove prekrasne stranice. One su odmor za dušu i tijelo. Žao mi je što ponekad nisam u mogućnosti čitati i pratiti ih, ali tada mi jako nedostaju. Sretna sam što sam pronašla ove stranice, i što uživam u njima. Hvala ljudima koji ih za nas pripremaju. Neka im bude Bog na pomoći. Zahvalna
R.

Zagreb
  Svako jutro kad dođem na posao prvo otvorim ovu stranicu i izmolim dnevnu molitvu. Ona mi je poticaj za početak dana, za rad, za sve ljude i moj dan započinje drugačije. Kad nisam u mogućnosti odmah započeti svoj dan uz tu molitvu nastojim, kad mi se ukaže prva prilika, otići na stranicu i izmoliti je. U svakom slučaju ova stranica je nešto prelijepo u moru svakakvih loših stvari na internetu gdje, ipak, možemo pronaći nešto za dušu. Želim da nastavite i dalje s ovakvom i sličnim stranicama i da je proširujete s mnogim prelijepim sadržajima.
V.

 
  Na vašu stranicu uputila me prijateljica. S vama sam već skoro 3 godine. Svakodnevna molitva na ovaj način pomogla mi je preživjeti jako teške životne trenutke i iskušenja. Zadaće koje sam smatrala nerješivima imala sam hrabrosti započeti rješavati, nada koju sam gubila vraćala se. Svakodnevna meditacija je pomoć koja mi je dobrodošla u teškim životnim trenucima, ali i u trenucima kada je čovjek smiren i zadovoljan potrebno je moliti, pronalaziti vrijeme samo za svoje intimno obraćanje Bogu. Na ovaj način se lakše izraziti, lakše pripremati za nadolazeće blagdane, spoznavati prave vrijednosti jer nas vi na to diskretno podsjećate. Vašu adresu sam proslijedila dalje i na taj način i osobno sudjelujem u širenju pozitivnih vibracija. Hvala!
T.Pošalji svoj dojam na: dojmoviprostorduhahr

Vaši dojmovi kroz 2011. godinu Bookmark and Share